Ucuz Erkek Külot

Ucuz erkek külot

İç çamaşırlarında külotlu kaymayı tercih eden erkekler için farklı fiyat ve renklerde çok çeşitli alternatif ürünler bulabilirsiniz. Boksörler kadar popüler olmasa da, ucuz erkek külotlarının birçok alternatif modeli vardır. Özellikle seçtiğiniz kumaş, kesim konfor ve sağlık açısından önemlidir. Mevsimler bile iç çamaşırı seçiminde önemli bir rol oynamaktadır.

Külot kumaşı önemli

Erkek iç çamaşırını seçerken en önemli faktörlerden biri kumaş seçmektir. Uzmanlar özellikle pamuklu ve gevşek külot önermektedir. Bununla birlikte, iyi bir keten kumaşın nefes alması gerekir. Aynı zamanda hem sıcak hem de soğuk havalarda terlememelidir. Özellikle bazı pamuklu iç çamaşırlar, erkek genital bölgesinde mantar oluşumlarına ve sıcak havalarda kasık bölgesinde bebek bezi döküntüsüne neden olabilir. Bu nedenle kumaş seçimi son derece önemlidir. 

erkek külot


Rahat bir uyum, modal veya mikrofiber alaşımından yapılmış nefes alabilen külotlar da tercih edilebilir. Erkek polyester iç çamaşırları tavsiye edilmese de, iyi markaların ürettiği polyester alaşımlı kumaşlar da vücuda uyum sağlar ve rahat kullanım sağlar.

Külot Kesimi

Son yıllarda erkek iç çamaşırlarında, klasik 7 cm bacak uzunluğunun aksine, 3,5 ve 9 cm bacak uzunluğuna sahip külot üretimi artmıştır, özellikle bu modelleri seçerken Asya veya Avrupa boyutlarına dikkat etmelisiniz. Asya boyutu küçük olduğundan, en az iki beden daha büyük satın almanız önerilir. Külot tercih eden çoğu erkek, boksör külotlarının uzunluğunu sevmez. Bu nedenle, 3-5 cm uzunluğunda, klasik renklerde ve modellerde hafif kumaştan yapılmış ucuz erkek külotlarını seçebilirsiniz.

Slip Boxer

Erkekler arasında çok yaygın olan bu modelin bacaklarının uzunluğu, boksörlerden daha kısa ve külotlardan daha uzundur. Çok sayıda ucuz erkek külot modeline sahip olan bu tür külotlar erkekler arasında yaygınlaşmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadın Külot Modelleri

Külot

Boxer nedir ve Neden tercih edilir ?