Boxer nedir ve Neden tercih edilir ?

Boxer nedir? Neden tercih edilir?

Boxer, kadınların veerkeklerin giydiği, özellikle şort şeklindeki dar iç çamaşırıdır. Önceki yıllarda külot giyen erkekler artık külot yerine boxer giymeyi tercih ediyor. Bu doğrultuda iç giyim firmaları da farklı model ve renklerde boxer üretimi yapmaktadır. Bu nedenle sadece genç nesil değil, belli bir yaştaki beyler de iç çamaşırlarını boxerlardan yana tercih ediyor. Boxer kullanımı göğüs dekolteli erkekler arasında oldukça yaygındır. Şu anda bile, kadın iç çamaşırlarında boxer şortlar geliştiriliyor. Hem kadınlar hem de erkekler için üretilen bu çok kullanışlı iç çamaşırı büyük talep görüyor.

boxer şort


Bazı erkekler ve kadınlar boxer giymenin kendilerini daha güvende hissettirdiğini söylüyor. Hatta kadınların kendilerini daha çok sevdiğini düşünüyorlar. Ve karşı cinsin ilgisini ve sempatisini kazandığınızı düşündükleri için iç giyim için boxer modellerine yönelirler. Erkekler daha çok siyah boxer almak istiyor. Siyah, gri ve lacivert en çok tercih edilen renkler olsa da özgüveni yüksek erkekler Hollywood yıldızları gibi renkli ve desenli tasarımları tercih ediyor.

bayan boxer şort


Sağlık açısından da tercih edilen bu iç çamaşırının özellikle erkekler tarafından tercih edilmesinin temel nedeni daha şık bir görünüm sağlamasıdır. Bu nedenle erkekler külot yerine boxer kullanmayı tercih ediyor. Boxer, önde dar ve geniş paçavralar ve düğmeler ile farklı modellerde mevcuttur. Erkekler genellikle yaz aylarında sıcaktan dolayı pişik sorunu yaşarlar. Uzmanlar, bu durumlarda pamuklu ve terletmeyen kumaşlardan yapılmış iç çamaşırları seçerken dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor. Her gün kadın ya da erkek iç çamaşırı seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli şey, iç çamaşırın giyildikten sonra rahatlık ve hareket kolaylığı sağlamasıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadın Külot Modelleri

Külot