Kadın Külot Grupları

Kadın Külot

Güzel iç çamaşırı ve özellikle külot, kadın gardırobunun en samimi ve sayısız parçasıdır. Bugün, herhangi bir kadının dolabında sadece duruma değil, örneğin hava durumuna veya ruh haline bağlı olarak seçtiği en az üç ila dört adet külot modeli vardır.

Külot seçerken neye dikkat ediyoruz? Elbette bunlar dikildikleri kumaştır: ipek, pamuk, elastan, gipür, viskon, mikromodal. İkincisi modern imalatların malzemeleridir. Nemi emebilme kabiliyetindeki mikromodal, pamuklu kumaşlardan çok daha üstündür ve mukavemette sentetik kumaşlardan daha kötü değildir. Mikro modal çamaşırların özel bakım gerektirmemesi, ancak yıkarken hassas liflerin ince yapısına zarar vermemek için sıvı ürünler kullanmak daha iyidir. Lyocell, okaliptüsten yapılmış yenilikçi bir malzemedir. İç çamaşırları dokunmak için çok hoş, pürüzsüz ve ipeksi. Kumaş çok uzun zaman önce piyasaya çıkmadığı için, ondan elde edilen ürünlerin fiyatı oldukça yüksektir.

Birçok külot modeli vardır, bunlar üç ana gruba ayrılabilir: mini, midi ve maxi. Mini en açık modeller şunları içerir: bikiniler, Brezilyalılar, tanga şortları, vikini, tonga, tanga.

kadın külot


Bikiniler, kumaş bağları ile birbirine bağlanan iki üçgendir. Günlük giyimde çok rahat değiller. Tangalar iki küçük üçgen ve ipten yapılmış külotlardır. Birkaç çeşidi vardır: T, V, G, C. Brezilyana, kalçalarını sadece yarıya kadar kaplayan inanılmaz derecede kadınsı bir modeldir ve önünde bir üçgen bulunur. Tanga şortları çok şık bir model, şort ve tanga kombinasyonudur.

Midi - Buna hem kapalı hem de açık modeller dahildir Fişler, külotlar, tangalar, tangalar en popüler bayan külot modelleridir. kayma klasik bir modeldir, kalıcı aşınma için uygundur. Kayma-varlık, kalçanın ortasında bir kesik bulunan külottur, kural olarak, bu iç çamaşırı eteklerin altında derin bir kesimle giyilir.

Tanga, grubundaki en açık modeldir. Kalçalarda külotlar ince elastik bantlar, kumaş şeritler ve bantlarla bağlanır. Culoth, ön tarafta kaymadan biraz daha kapalı bir modeldir.

 

Maxiler kapalı modellerdir, kalçayı tamamen kapatırlar veya bele kadar yükselirler Bu grup pantolon, boksörler, düzeltici külot içerir. Pantolonlar tüm kalçayı dizine kadar kapatır. Bu modeli elastik malzemelerden dikiyorlar.

Boksörler, külotlar kısa şortlara benziyor. Orada özgür ve vücudu saran evazeli kesimleri. Onları çeşitli malzemelerden dikiyorlar. (dantel, saten, pamuk, ipek) 

Düzeltici külotlar korse etkisi olan külotlardır. Sorunlu bölgelerdeki ekler ve contalar sayesinde elde edilir, bu da sadece daha zarif görünmenizi değil, aynı zamanda herhangi bir kıyafetle güvende hissetmenizi sağlar.

Umarız yardımcı olduk ve kadın iç çamaşırlarındaki ana yönleri aydınlatmaya çalıştık.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadın Külot Modelleri

Külot

Boxer nedir ve Neden tercih edilir ?